Saturday, February 14, 2009

I omvända världen...

...så är den 14 februari Alla Singlars Dag. En dag då självständigheten, egoismen och friheten skall firas lite extra mycket! Här har jag några förslag på vad du fantastiska singelmänniska kan göra för att få denna dag extra festlig. Och var lugn, du som är i ett förhållande skall också få något tips på saker att göra.

Om du är singel så kan du:
  • Äta frukost i sängen och njuta av att det inte är någon annan som vill äta upp din ostmacka eller snylta på din jos.
  • Stanna i sängen hela dagen och känna glädjen över att det inte är någon annan som ligger bredvid och snarkar och tar allt täcke. Ytterligare ett plus är även att du slipper skeda så att all äcklig utandningsluft från din partner attackerar din inandningsluft.
  • Mysa i soffan och frossa i dina egna popcorn. Välj själv vilken film som du ska se!
  • Gå ut och dansa och var överlycklig över att du inte behöver besvara kontrollsms som "Jag saknar dig. Har du kul? Puss min lilla älskling". Stanna ute hur länge du vill istället för att plikttroget överge dina vänner klockan 23.00
Till er som är ihop har jag bara en enda rekommendation, men den är jävligt bra.
  • Gör slut!
Men egentligen är den här dagen helt onödig för att man borde inte behöva hylla singelllivet. De som är singlar kan ju fira varje dag året om, inte behöver man någon speciell dag för det, för att de som är par blir ju bara ledsna och får lov att sitta hemma och dränka sina sorger under parmiddagar som sedan avslutas med glassfrosseri till Sex and the city.
Singeldagen är faktiskt bara en dag som är påhittad av etablissemanget så att de kan tjäna mer pengar! Faktiskt!

Länge leve singellivet! Hipp hipp Hurra Hurra Hurra!

No comments: