Sunday, January 11, 2009

Gabbis spår och karma råder


Spådamen Rigabåt-Gabbis har med hjälp av den magiska kortleken skådat in i framtiden och den berättar följande vad som kommer att hända Guds år 2009.

Kärlek
Om du är ihop med någon så kommer ni antagligen inte att göra slut, om inte någon känner för det. Om man är singel så kommer man att vara det tills man en dag får ett telefonsamtal (se nedan). Om man inte har någon telefon så kommer man att träffa någon man blir kär i. Det kan så ske att kärleken är besvarad. Detta skulle i sådana fall ske i april eller november, men mer trovärdigt är att det blir någon annan månad.

Karriär
På grund av lågkonjukturen kommer alla bli arbetslösa och de enda jobbet som kommer att finnas tillgängligt är telefonförsäljare. De som inte får jobb kommer sitta hemma och bli trakasserade av telefonförsäljare. Det blir 23 poäng i hat. 7 poäng i kärlek. Detta betyder alltså att några kommer att hitta sin kärlek hos en charmant troserbjudande-försäljare. I övrigt så har Svenska strutsföreningen årsmöte, dock oklart när, men de kommer att ha det i år. 5 personer kommer att närvara. Ingen kommer att bli kär där men de kommer att anställa telefonförsäljare.

Nöje
Alkohol kommer nog att drickas av någon. Alla kommer att ha en födelsedag. Jag är inte helt säkert på denna punkt men jag är ganska säker på att midsommar kommer att firas. Årets största band blir antagligen Hey Men tätt följt av Hammarin och Robin. Årets film kommer att vara En shopaholics bekännelser. I övrigt kommer det bli ett skitår där ALLA någon gång under dessa månader kommer att gråta. Något lustigt med vatten kommer även att hända 23 juni.

Kärlek: GG
Karriär: G
Nöje: GGG
Svammelpoäng på det här inlägget: GGGGG

1 comment:

Cajsa said...

Otroligt intressant. Jag känner på mig att 2009 blir något av ett mellanår. Det är 2010 det händer!