Wednesday, February 23, 2011

Filippis: ett sista bildregn

Livet här i HK har varit högst hysteriskt (men mestadels på ett underhållande vis) så därav dålig uppdatering. Jag vill väldigt gärna fortsätta berätta hur vår vistelse i Filippinerna var, men eftersom vi har bokat en ny resa nu i helgen som jag säkert kommer plåga er med, är det lika bra att göra detta i en sammanfattande bildregn.

Vi beslutade oss för att inte bege oss ut på något galet upptåg själva igen utan åkte istället iväg på en privattur i övärlden.



Jag, Annika och våra pannor inne i en lagun:


Väl tillbaka på fastlandet åkte vi tricykel tillbaks till där vi bodde. Helt plötsligt såg vi att våra vänner hade anlänt - en dag för tidigt. Vi ropade och vinkade och de tittade bara oförstående på oss, vi kunde inte förstå varför förrän vi såg oss själva i spegeln:




Så dagen därefter åkte vi allesammans ut igen för att under vår sista dag upptäcka några fler öar runt El nido.





På kvällen gick vi ut och hade en sista natt innan jag och Annika skulle åka tillbaks till Puerto Princesa och därifrån flyga hemåt. Vi gick till El nidos enda nattclub: Asylum (tidigare känt som Hard Rock). Vi stiger in i denna storslagna festlokal (som har gardiner) och inser ganska snabbt att vi stigit in på en dold filippinsk bordell. Men det här var det enda stället som hade kareoke, så vi stannade kvar ändå. Sjöng med glädje Can you feel it, can you feel it -PHILIPPINES! samt Dancing Queen.


Dagen därpå åkte vi ifrån denna paradisby tillbaks till Puerto Princesa. Och gissa vem vi hittar där om inte Sunny - vår alldeles egna privatchaufför från första dagen i Filippinerna. Vi blev jätteglada - och likaså han pga att vi betalar bra.




Snipp, snapp, snut så var den filippinska resan slut.

1 comment:

Gabs said...

Varför ser Annika så inklippt ut på bilden i grottan? var ni verkligen på Filippinerna!?