Friday, December 24, 2010

En julönskan


Jag har enbart en önskan denna julafton och den berör Mums Zelmerlove. Här är mitt officiella brev till dig.

Snälla Måns, kan du sluta hoppa runt på varenda kanal, välgörenhetsgala eller bingolottoevent och verka helylle?! Du står där och wailar som om din röst är guds gåva till människan. Så är inte fallet. Det är ditt utseende som är Guds gåva till mig. Kan du snälla, snälla, snälla bara skapa dig lite personlighet, sluta ge ut julskivor till ICA:s kunder och kan du upphöra med att prata om Marie och dig i någon helig allians, när det är så uppenbart att det där förhållandet är skapat av en liten manager. Det skulle vara tusen gånger mer spännande om du drog ett skämt om dig själv. Eller helst bara var tyst så att man kunde njuta lite mer av din uppenbarelse. Det blir så svårt att ha en crush på dig om du ska hålla på och mysa runt som någon annan martin stenmark-karaktär.

Och med dessa ord vill jag önska alla en GOD JUL!

Tuesday, December 7, 2010

I-landsproblem

Sitter här på kvällskvisten och tänker mig att det skulle vara på sin plats att kanske borsta tänderna. Då märker jag till min förfäran att kranen säger slurk slurk som någon form av medeltidsgris. Inge vatten finns! Inte bara i handfatet, utan även i duschen och i diskhon!

Jag blir hysterisk! Har jag fått en lapp om det här? Slänger på mig skorna och tittar efter information i postlådan - inget där - eller på anslagstavlan - enbart info från vår grannverksamhetsgrupp KK Rosendal. Springer likt en gnu upp till min hög med reklam och river och sliter och inget. Ingen information och inget vatten. Någonstans.

Innebär det här att jag nu måste uträtta mina behov i skogen? Borsta tänderna med jos? Duscha med mjölk? VAD ÄR DET SOM PÅGÅR?!

Sen lugnar jag ner mig. Tänker lite på saken. Så farligt kan det här ju inte vara ändå? Jag menar, vatten är väl ingen livsnödvändighet eller så?

Bild från den gamla goda tiden. DVS CA EN TIMME SEDAN DÅ VATTEN FANNS I MIN LÄGENHET!