Thursday, July 9, 2009

Man vet att man är vacker...

... när dagens horoskop i Falukuriren lyder:
Kräftan
Titta dig i spegeln. Finns det nåt du kan göra för att förbättra ditt utseende på nåt sätt?

Hm, är det en kuggfråga?

Wednesday, July 1, 2009

Bloggförklaring

Jag älskar den här bloggen, det vet alla som känner mig eller som någon gång har blivit trakasserade av min närvaro. Som ett barn har det växt under 1,5 år (vilket ungefär är 14 människoår) från att ha varit ett trevande kolikbarn till en lillgammal tönt till vad den är nu, en halvdöd tonåring.

Min dator är nämligen kaputt och den kommer inte att fungera förrän om ytterligare två veckor. För tillfället sitter jag vid familjens dator i Falun, men den är så stenålders att det krävs ett rum för att förvara den och en liten hamster i ett hjul så att fläkten skall fungera.

Eftersom jag tänkte att 14-åringar borde kunna ta hand om sig själva, tyckte jag att bloggen även borde uppdatera sig självt. Men icke. Jag har visst fått någon form av slödrivare till tonåringsblogg på halsen.

Eftersom den här bloggen har mycket tid kvar tills den blir pensionär och vill skrika åt barn så ska ni inte tro att den är död. Den har typ bara sovmorgon.

Förhoppningsvis kommer tonårsbloggen att vakna under sin slummer och bidra med något till bloggen här, annars återkommer jag om två veckor, då min dator återigen fått liv.

En gammal emo-bild från min vackra förflutna ungdom.